
Lunch
Het restaurant is Stasja’s domein. Opgeleid in de traditie van de Ballymalloe Cookery School in Ierland en teruggrijpend naar haar Surinaamse wortels, Indonesische geboortegrond en haar Italiaanse keukenstage heeft ze een eigen kookstijl ontwikkeld die een fusie tussen verschillende wereldkeukens omvat. Stoere gerechten van verse producten, alles uit eigen keuken en vaak met ingrediënten uit eigen tuin. Het menu wisselt wekelijks en biedt naast een warme dagschotel ook een keuze uit heerlijke verse broodjes, huisgemaakte soepen, quiches en zomerse salades.

De beeldentuin heeft een tuinrestaurant. Wij serveren de lunch tussen 12:00 en 14:00 uur in de tuin of in het restaurant Daarbuiten is er koffie met gebak of een glas wijn (zelf uitgezocht en opgehaald uit Frankrijk), een bijzonder biertje, een biologische frisdrank of vruchtensap. Wij zijn lid van Slow Food Nederland en Wakker Dier.


De beeldentuin heeft een tuinrestaurant. Wij serveren de lunch tussen 12:00 en 14:00 uur in de tuin of in het restaurant Daarbuiten is er koffie met gebak of een glas wijn (zelf uitgezocht en opgehaald uit Frankrijk), een bijzonder biertje, een biologische frisdrank of vruchtensap. Wij zijn lid van Slow Food Nederland en Wakker Dier.


Lunch
Het restaurant is Stasja’s domein. Opgeleid in de traditie van de Ballymalloe Cookery School in Ierland en teruggrijpend naar haar Surinaamse wortels, Indonesische geboortegrond en haar Italiaanse keukenstage heeft ze een eigen kookstijl ontwikkeld die een fusie tussen verschillende wereldkeukens omvat. Stoere gerechten van verse producten, alles uit eigen keuken en vaak met ingrediënten uit eigen tuin. Het menu wisselt wekelijks en biedt naast een warme dagschotel ook een keuze uit heerlijke verse broodjes, huisgemaakte soepen, quiches en zomerse salades.
