Lunch

Het tuinrestaurant is Stasja’s domein. Opgeleid in de traditie van de Ballymalloe Cookery School in Ierland en teruggrijpend naar haar Surinaamse wortels, haar Indonesische geboortegrond en haar Italiaanse keukenstage heeft ze een eigen kookstijl ontwikkeld die een fusie tussen verschillende wereldkeukens omvat. Stoere gerechten van verse producten, alles uit eigen keuken met ingrediënten vaak uit eigen tuin. Het menu wisselt wekelijks en omvat naast een warme dagschotel ook een keuze uit heerlijke verse broodjes, huisgemaakte soepen, quiches en zomerse salades. Ook klassiekers kunnen op de kaart staan zoals een hamburger van runderen die hebben gegraasd op de zilte weiden rondom Ouddorp of een pannenkoek van meel uit de Ouddorpse molen.

De lunch wordt geserveerd tussen 12:00-14:00. Daarbuiten is er gelegenheid voor koffie met gebak of een glas wijn (zelf uitgezocht en opgehaald uit Frankrijk, Portugal en Duitsland), een bijzonder biertje, of biologische frisdrank en vruchtensap. Wij zijn lid van Slow Food Nederland en Wakker Dier.

Lunch

Het tuinrestaurant is Stasja’s domein. Opgeleid in de traditie van de Ballymalloe Cookery School in Ierland en teruggrijpend naar haar Surinaamse wortels, haar Indonesische geboortegrond en haar Italiaanse keukenstage heeft ze een eigen kookstijl ontwikkeld die een fusie tussen verschillende wereldkeukens omvat. Stoere gerechten van verse producten, alles uit eigen keuken met ingrediënten vaak uit eigen tuin. Het menu wisselt wekelijks en omvat naast een warme dagschotel ook een keuze uit heerlijke verse broodjes, huisgemaakte soepen, quiches en zomerse salades. Ook klassiekers kunnen op de kaart staan zoals een hamburger van runderen die hebben gegraasd op de zilte weiden rondom Ouddorp of een pannenkoek van meel uit de Ouddorpse molen.